23.5 C
Athens
April 27, 2024
Image default
BUSINESS

Συμμετοχή της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Έκθεση HoReCa 2024

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον υποδέχεται επιχειρήσεις και επαγγελματίες του κλάδου HoReCa στον απόλυτο 24/7 προορισμό στην Έκθεση HoReCa 2024, από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Με όραμα να αποτελεί τον 24/7 συνεργάτη επιλογής για τους πελάτες της, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τις μοναδικές εμπειρίες και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει το συναρπαστικό και πλούσιο χαρτοφυλάκιό της.

Στο ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ξεχωριστές εμπειρίες για κάθε στιγμή και ώρα της ημέρας περιμένουν τους επαγγελματίες HoReCa. Από το πρωί με καφέ Costa Coffee και Caffè Vergnano, το μεσημέρι με την ευρεία γκάμα των αναψυκτικών Coca-Cola, το απόγευμα με τα mixers Three Cents και Schweppes και την μπύρα Corona, και αργότερα το βράδυ με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, συμπεριλαμβανόμενης της premium βότκας Finlandia, μετά την πρόσφατη στρατηγική εξαγορά του Ομίλου.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για το HoReCa Empowered, το καινοτόμο πρόγραμμα για τη στήριξη και ενδυνάμωση του κλάδου, μέσω δωρεάν εκπαιδεύσεων σε σύγχρονες δεξιότητες και ευκαιριών δικτύωσης και εξέλιξης για νέους επαγγελματίες HoReCa. Ταυτόχρονα, θα μάθουν περισσότερα για την κοινωνική πλατφόρμα Zero Waste HoReCa, που προσφέρει στις επιχειρήσεις HoReCa δωρεάν εκπαιδεύσεις για τη βιώσιμη και υπεύθυνη ανάπτυξή τους.

Related posts

Στο φεστιβάλ Vegan Life συμμετέχει ο Γαλαξίας

banks

Entersoft: Πληροφοριακό Σημείωμα για την εξαγορά της Optimum 

banks

Κυρ. Μητσοτάκης: Η απειλή κυρώσεων το καλύτερο εργαλείο πίεσης

banks

Eurolife FFH: 20 συνεργάτες εκπαιδεύτηκαν σε πρόγραμμα ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

banks

«Καμπάνα» 50.000 ευρώ στην Ιntellexa από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

banks

Πώς δίνουμε ισορροπία σε ένα κοκτέιλ;

banks