22.1 C
Athens
April 27, 2024
Image default
BUSINESS

Συνεργασία nvisionist με CISCO, DELL και Fortinet

Η nvisionist ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τις DELL, CISCO και Fortinet, τρεις ηγετικές και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η nvisionist θα είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα ψηφιακών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων λύσεων υπολογιστικού νέφους, δικτύωσης, ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και διαχείρισης δεδομένων.

Οι συνεργασίες θα παρέχουν επίσης στην nvisionist πρόσβαση σε νέες αγορές και πελάτες, ενώ θα βοηθήσουν την εταιρεία να επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη στρατηγική συνεργασία με CISCO, DELL και Fortinet», δήλωσε ο Special Advisor της nvisionist, κ. Βασίλης Ορφανός. «Μέσα από τις σημαντικές αυτές συνεργασίες παντρεύουμε τις καινοτόμες τεχνολογικές μας λύσεις με τις παγκοσμίου επιπέδου λύσεις hardware και λογισμικού τριών πρωτοπόρων του κλάδου. Παράλληλα, είναι βέβαιο πως θα μας βοηθήσουν να προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και εφαρμογές στους πελάτες μας, δίνοντας τους ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία» υπογράμμισε ο κ. Βασίλης Ορφανός.

Related posts

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δ. Αθναίων στηρίζει η Ελίν

banks

Επενδυτικές κινήσεις στα ακίνητα από Centric

banks

Η Ελλάδα ανοίγει τις πύλες στους παίκτες του Σίτι

banks

4 Έλληνες κροίσοι στη λίστα Forbes

banks

Ο Μέσι και το… τρίτο ημίχρονο με το Μεξικό

banks

«Εκτός» η Folli Follie από τη δίκη Κουτσολιούτσων

banks