22.2 C
Athens
May 2, 2024
Image default
ECONOMY

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τα Finance & Accounting Awards

Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Finance & Accounting Awards που επιβραβεύουν κάθε χρόνο τις βέλτιστες πρακτικές στη Λογιστική και την Οικονομική Διοίκηση. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη φετινή διοργάνωση, ο όμιλος EPSILON NET, έχοντας συνδέσει την πορεία του με την εξέλιξη των πληροφοριακών συστημάτων & των εργαλείων επιστημονικής ενημέρωσης στους τομείς της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στην Ελλάδα, είναι ο χορηγός τίτλου των βραβείων. Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει έως και τις 3/11/2023.

O διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη της αριστείας και στην προβολή επαγγελματιών & οικονομικών στελεχών με ιδιαίτερη συμβολή στον ολοκληρωμένο τρόπο υποστήριξης των πελατών τους & της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Μέσω των βραβείων αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε τομέα. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, ο λογιστής/φοροτεχνικός, ο οικονομικός σύμβουλος, τα τμήματα οργανωμένων λογιστηρίων & οι οικονομικές διευθύνσεις τοποθετούνται στο επίκεντρο και επιβραβεύονται για την συνεισφορά τους στη διαρκή εξέλιξη των εταιρειών και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η κριτική επιτροπή συγκεντρώνει σημαντικές προσωπικότητες που εκπροσωπούν στο υψηλότερο επίπεδο τους σχετικούς φορείς, καθώς και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες από την ιστοσελίδα www.theaccountingawards.gr

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, καθηγητής Γεώργιος Βενιέρης, αναφερόμενος στον θεσμό δήλωσε ότι πρόκειται για «πανόραμα καλών πρακτικών και πηγή έμπνευσης για την καινοτομία και την πρόοδο στον κλάδο», ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για εξωστρέφεια από την πλευρά των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, σε σχέση με τον ρόλο της κριτικής επιτροπής, είπε ότι «οι διαγωνιζόμενες επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να πάρουν συμβουλές για το έργο τους από καταξιωμένα στελέχη και μέσω αυτής της διαδικασίας να βελτιώσουν σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους».

Related posts

Ανδρέας Σιάμισιης (Helleniq Energy): Γεωτρήσεις σε Ιόνιο και Κρήτη πιθανόν μέσα στο 2025

banks

Παράγωγα: Η συσσώρευση προκάλεσε μείωση όγκων παντού

banks

ΥΠΑΑΤ: Στις 6/12 η επιστροφή του ΕΦΚ για το πετρέλαιο στους αγρότες

banks

Φορολογικές δηλώσεις: Εκκαθαριστικά – φωτιά για εκατοντάδες χιλιάδες – Ποιοι θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

banks

Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο δ.σ. – Η σύνθεσή του

banks

Γερμανικός Τύπος: Το «θετικό σοκ» της πανδημίας στον ελληνικό τουρισμό

banks