19 C
Athens
May 1, 2024
Image default
ECONOMY

Απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα: Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων

Ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Ελλάδα για 37 ανώτατα στελέχη κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτορείων από οκτώ επαρχίες της Ανατολικής Κίνας (Yangze Delta) πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 13 Απριλίου.

Διοργανώθηκε από την κινεζική αεροπορική εταιρεία Juneyao Air, την εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises και το κινέζικο πρακτορείο HCG, με τη συνεργασία του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της έναρξης από τις 2 Απριλίου της νέας απευθείας διηπειρωτικής πτήσης Σαγκάη-Αθήνα από τη Juneyao Air.

Juneyao Air: Διηπειρωτική απευθείας πτήσης Σαγκάη-Αθήνα

Στόχος του ταξιδιού ήταν η γνωριμία των Κινέζων τουριστικών πρακτόρων με το ελληνικό τουριστικό προϊόν, ώστε να ενισχυθούν περαιτέρω οι ροές επισκεπτών από την Ανατολική Κίνα προς την Ελλάδα.

Κατά την παραμονή τους στη χώρα μας, τα μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας πραγματοποίησαν κρουαζιέρα στην Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάτμο, την Κρήτη και την Ρόδο, επισκέφθηκαν τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αθήνας και του Ναυπλίου, ενώ είχαν ακόμα την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε επίσημο δείπνο που τους παρέθεσε ο ΕΟΤ στην περιοχή της Ακρόπολης.

Η πτήση Σαγκάη-Αθήνα της Juneyao Air αποτελεί ένα από τα συνολικά τέσσερα διηπειρωτικά δρομολόγια της εταιρείας και στο αρχικό στάδιο θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο).

Related posts

Αδ. Γεωργιάδης: Η Ελλάδα σέβεται τον χρόνο και τα χρήματα των επενδυτών

banks

Αύξηση στα συμβόλαια ασφάλισης νομικής προστασίας το 2022

banks

Γερμανικός Τύπος: Περιζήτητα τα ακίνητα στην Ελλάδα

banks

TFTD 2021: «Αξιοποίηση του του δικτύου τεχνολογίας των Ελλήνων της διασποράς»

banks

Γιατί αναμένεται φέτος «έκρηξη» φοροεσόδων

banks

Ικανοποίηση ΤΧΣ για την «επιτυχημένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς»

banks