16.6 C
Athens
May 2, 2024
Image default
BUSINESS

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Δημιουργεί την κατηγορία «Υποστηρικτής» για εταιρίες παροχής υπηρεσιών

Μετά από απόφαση της Ολομέλειας της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της πρωτοπόρας Κοινότητας των ελληνικών παραγωγικών – μεταποιητικών επιχειρήσεων, δίνεται η δυνατότητα σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών, που ενστερνίζονται τις αξίες του Οργανισμού, να στηρίξουν την Πρωτοβουλία και να συμμετέχουν στις δράσεις της.

Συγκεκριμένα, οι εταιρίες θα ανήκουν στην κατηγορία «Υποστηρικτής» και θα συνεισφέρουν στην ευόδωση των σκοπών της Πρωτοβουλίας καθώς θα συμβάλλουν στις κοινές ενέργειές της, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πυρήνας της Κοινότητας δεν αλλάζει και απαρτίζεται από τα Μέλη της, που ικανοποιούν τα τρία κυρίαρχα κριτήρια: έδρα / παραγωγή /ιδιοκτησία στην Ελλάδα και φέρουν το ομώνυμο Σήμα ελληνικότητας, ως εταιρίες καθώς και στα προϊόντα τους.

Η κατηγορία του «Υποστηρικτή» αποτελείται από τρεις υποκατηγορίες (Πλατινένιος, Χρυσός, Αργυρός). Οι Υποστηρικτές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις και εκδηλώσεις της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, να διαφημίζουν την επωνυμία τους στην ιστοσελίδα της Πρωτοβουλίας και στις εκδηλώσεις που διοργανώνει, καθώς και να έχουν προνόμια στην παροχή υπηρεσιών από την Κοινότητα. Μεταξύ άλλων, θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις ανοικτές Ολομέλειες, σε συνέργειες με Πανεπιστήμια, σε δράσεις εξαγωγών και επιχειρηματικές αποστολές, στις Δημόσιες Παρεμβάσεις κ.α.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σε συνεργασία με την εταιρία YonasDesign δημιούργησαν το πρωτότυπο λογότυπο του «Υποστηρικτή». Με τη δημιουργία της νέας κατηγορίας, η Κοινότητα θα ενισχύσει το σκοπό της υποστήριξης της ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας.

Related posts

ALPHA TRUST: Πράσινο φως από ΔΣ στην απορρόφηση της Alpha Trust Ελληνική Γη

banks

Ουκρανία: 32.000 μη στρατιωτικοί στόχοι έχουν υποστεί ζημιές από βομβαρδισμούς από την αρχή του πολέμου

banks

Deal ΣΙΔΜΑ – Μπήτρου και τραπεζών με νέους όρους

banks

Με κοινή εταιρεία οι όμιλοι Nova–Βαρδινογιάννη διεκδικούν έργα ICT

banks

Ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία-Συρία από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών

banks

PwC: Έξι στους δέκα οικονομικούς διευθυντές ανησυχούν για νέο κύμα Covid-19

banks