18.6 C
Athens
May 2, 2024
Image default
POLITICS

Θαύμα, το λάδι σχημάτισε σφυροδρέπανο στην κολυμπήθρα του Κουτσούμπα

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε προ ημερών στο «θαύμα» της βάφτισης του και τον σταυρό, όπως είπε, που σχηματίστηκε στην κολυμπήθρα από το λάδι.

Και αν κάποιοι αμφισβήτησαν τη συγκεκριμένη δήλωση, πρέπει να τους πούμε ότι μετά από αυτήν κυκλοφόρησαν «στοιχεία» και για άλλον πολιτικό. Υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Μία φωτογραφία με κολυμπήθρα στην οποία είχε σχηματιστεί όχι σταυρός αλλά σφυροδρέπανο. Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου με πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η… «κολυμπήθρα του Κουτσούμπα».

Αλήθεια θα επιβεβαιώσει ο ΓΓ του ΚΚΕ τις φήμες για την δική του κολυμπήθρα; Μάλλον όχι.

Πάντως ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει δει το συγκεκριμένο φωτομοντάζ και το αντιμετώπισε με ιδιαίτερο χιούμορ.

Όπως κάνει πάντα.

Το φαινόμενο Κασσελάκης

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ρωτήθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ και είπε την άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη. Σε πρόσφατη συνέντευξη (OPEN) ο Κουτσούμπας κληθείς να απαντήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για ένα «κλασσικό, πλέον, αστικό κόμμα που θέλει να παίξει κάπου στη σοσιαλδημοκρατία, γιατί έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία που είχε το ΠΑΣΟΚ και ανταγωνίζονται, συναγωνίζονται μεταξύ τους εκεί σε αυτόν τον χώρο».

Για να προσθέσει αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη: «βέβαια ο κ. Κασσελάκης το έχει οδηγήσει ακόμα παραπέρα, του ‘χει δώσει να καταλάβει ας πούμε του ΣΥΡΙΖΑ, τον έχει απογειώσει πλήρως, δηλαδή, από εκείνον τον χώρο. Θέλει να γίνει κάπου κεντρώος, δεξιός, κάτι σαν Μητσοτάκης αλλά σε πιο lifestyle εδώ στην Ελλάδα με λίγο αμερικάνικο Μπάιντεν, “Δημοκρατικούς” και λοιπά, αλλά παίρνει έτσι πινελιές από κει μόνο, ούτε αυτά έχει αφομοιώσει κατά την άποψή μου».

Related posts

Εκλογές: Οι «πρωτιές», οι «αποστρατείες», οι λαϊκές γειτονιές και τα νησιά – Στο μικροσκόπιο της ΝΔ τα δεδομένα της κάλπης

banks1

Ο Δούκας αφιερώνει από τον 9,84 στον Κυριάκο το «ως εδώ», ο Κασσελάκης το «μια φορά θυμάμαι με αγαπούσες»

banks

Άρση διαγραφής για τον Γιώργο Αμανατίδη – Επιστρέφει στη ΝΔ ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

banks

«Καλάθι Θεσσαλίας» και «νέο» κράτος στη ΔΕΘ – Οι εξηγήσεις του Μητσοτάκη και οι αγωνίες

banks1

Κασσελάκης σε Κουρέτα: Έκανες έναν άθλο στις περιφερειακές εκλογές, θα είμαστε δίπλα σου

banks1

Φραγκογιάννης – Κοινό συμφέρον Ελλάδας και Τουρκίας η αποτροπή μαζικών εισροών προσφύγων

banks