22.2 C
Athens
May 2, 2024
Image default
BUSINESS

Νέα διάκριση απέσπασε η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη συμμετείχε και φέτος στον σημαντικό θεσμό «Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2023» και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Bravo Society» για το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας». Με μια ακόμη σημαντική διάκριση στο πλαίσιο του θεσμού διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που θέτει στο επίκεντρο την ασφάλεια και την αξιοπρεπή διαβίωση του συνόλου της κοινωνίας.

Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας»

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση ο «Ασφαλιστικός Γονέας» είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης που μπορεί να αποκτήσει εντελώς δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενος ασφαλισμένος της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη. Ειδικότερα, το πρόγραμμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πιο συνηθισμένη πράξη κάθε οικογένειας, τις καθημερινές της αγορές. Μέσω του προγράμματος, οι ασφαλιζόμενοι έχουν διάφορα οφέλη και μπορούν πραγματοποιώντας αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία αφαιρούνται από τα ασφάλιστρα κατά την ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην εταιρία.

Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας» αποτελεί μια σημαντική δράση, καθώς επιτρέπει σε οποιονδήποτε επιθυμεί, ακόμη και στους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια, να ασφαλιστούν χωρίς χρέωση, πραγματοποιώντας μόνο τις απαραίτητες αγορές του μήνα, χρησιμοποιώντας την κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας.

Related posts

Γυναίκες μία στους δύο εργαζόμενους της EY Ελλάδος

banks

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινούν οι διαδικασίες για την αξιοποίηση των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Ηγουμενίτσας και Καβάλας

banks

Όμιλος ΙDEAL: Πράσινο στην ΑΜΚ από ΕΚ- 2/8 θα πιστωθούν οι νέες μετοχές

banks

Στον όμιλο Μήτση η Λουτρόπολη στα Καμένα Βούρλα

banks

Γ. Καββαθάς: Έχουμε φτάσει στα όριά μας – Έχουμε το σκληρότερο lockdown στην ΕΕ

banks

Επίλεκτος: Προβλέπει μείωση τζίρου 50% στον κλωστοϋφαντουργικό κλάδο λόγω Covid-19

banks