22.2 C
Athens
May 2, 2024
Image default
POLITICS

Σκυλακάκης: Άστοχος κατά σύστημα ο Κασσελάκης – Τι είπε για τα θαλάσσια πάρκα και τις ευρωεκλογές

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, για τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο, μετά τις προκλήσεις της Άγκυρας επί του θέματος.

Μιλώντας στο Live News του MEGA, υπογράμμισε ότι «στόχος είναι να αυξηθούν οι προστατευόμενες περιοχές του ελληνικού κράτους κατά 30% έως το 2030. Με αυτά τα δύο πάρκα, τα χωρικά μας ύδατα ξεπερνούν το όριο του 30% και έτσι αυξάνεται πολύ σημαντικά ο χώρος. Τα πάρκα αυτά βρίσκονται στα όρια της χώρας μας. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα».

«Η απέναντι πλευρά αντέδρασε χωρίς καν να γνωρίζει τι ακριβώς κάνουμε και υπό ποιες προϋποθέσεις. Ελπίζω ότι θα πάμε πιο ήρεμα και δεν θα έχουμε προβλήματα στο μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Άστοχος κατά σύστημα ο Κασσελάκης»

Σχετικά με τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης ανέφερε πως εκτιμά ότι «αυτές οι εκλογές διαμορφώνουν ένα σκηνικό, στο οποίο η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένα πράγματα να πει αναφορικά με την Ευρώπη, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν ένα συγκροτημένο αφήγημα».

Στη συνέχεια, «εξαπέλυσε» βολές κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ενώ επιτέθηκε και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

«Δεν μπορείς να αμφισβητείς τη σταθερότητα της χώρας, αν δεν έχεις κάτι να πεις. Ο κ. Κασσελάκης επιτυγχάνει κάτι μοναδικό: Να είναι άστοχος κατά σύστημα. Όποτε πυροβολεί, πετυχαίνει κάτι άλλο, που δεν στοχεύει. Δεν βλέπω κανένα ρεύμα να δημιουργείται στην κοινωνία από εκείνον. Ο κ. Κασσελάκης έχει παντελή έλλειψη πολιτικής και, επίσης, είναι ξένος στο κόμμα που είναι πρόεδρος», όπως είπε.

Related posts

Γεννηματά: Επίσκεψη στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στον Υμηττό – Τι είπε για τη δημιουργία του πάρκου

banks

Αναγνωρίζεται ως ιαματικός, ο φυσικός πόρος «Νερό Δημοτικής Πηγής Ευθαλούς» του Δήμου Δυτικής Λέσβου

banks1

Πελώνη: Ποιες δραστηριότητες θα ανοίξουν το επόμενο διάστημα

banks

Νέος πρεσβευτής της Γερμανίας: Πρόθεσή μου στα επόμενα χρόνια να επεκτείνω τις ελληνογερμανικές σχέσεις

banks1

Μαξίμου και Μητσοτάκης δεσμεύονται, βουλευτές παραπλανούνται – Δικαστική απόφαση τους τινάζει στον αέρα

banks1

Γιώργος Πατούλης: Η βοήθεια σε γυναίκα που έχασε την ισορροπία της

banks