16.6 C
Athens
May 2, 2024
Image default
EUROBANK

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Στα ενδότερα της αγοράς με 4 ειδήσεις

-4-

Υψηλά 8ετίας: Στα υψηλότερα επίπεδα από τον Δεκέμβριο του 2015 βρίσκονται οι μετοχές των Eurobank και Εθνικής, οι οποίες δίνουν «μάχη» για τη 2η θέση στον πίνακα των κεφαλαιοποιήσεων. Στο 1,7 ευρώ και με αξία 6,37 δισ. ευρώ η Eurobank, στα 6,9 ευρώ με αξία 6,35 ευρώ η Εθνική. Ο… αγώνας συνεχίζεται.

Νέο μέλος: Εκτός της πώλησης της Anemos στη Motor Oil, οι μέτοχοι της Ελλάκτωρ αποφάσισαν χθες (11/1) και την προσθήκη ενός νέου μέλους στο Δ.Σ. Ο λόγος για την Ιωάννα Δρέττα, η οποία μόλις τον Δεκέμβριο ανέλαβε καθήκοντα CEO στη θυγατρική REDS. Για όσους δεν θυμούνται, διατέλεσε υπ. Τουρισμός στη μεταβατική κυβέρνηση του Ι. Σαρμά από τον Μάιο έως τον Ιούνιο του 2023.

4 εκατ. νέες μετοχές: Πράσινο «φως» στην εισαγωγή 4 εκατομμυρίων νέων μετοχών της ΑΒΑΞ, οι οποίες διανεμήθηκαν σε 52 στελέχη της εισηγμένης, άναψε η διοίκηση του Χ.Α. Οι νέες μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 2,8% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, θα κάνουν «πρεμιέρα» τη Δευτέρα.

1,5 δισ. ευρώ: Πολύ κοντά στο 1,5 δισ. ευρώ ανέρχεται η κεφαλαιοποίηση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, καθώς η μετοχή της κατασκευαστικής εταιρείας απέχει μόλις 0,4 ευρώ από τα ιστορικά υψηλά των 14,6 ευρώ. Στο 8% τα συνολικά κέρδη από τις αρχές του 2024.

Related posts

Πού εδράζονται οι βελτιωμένες εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία

banks

«Σπάει» και καθαρίζει τη θυγατρική στο Leasing η Eurobank

banks

Στην έκδοση ομολόγου προχωρά και η Eurobank

banks

Ξεπέρασαν το €1,6 δισ. οι προσφορές για το senior preferred ομόλογο – €500 εκατ. αντλεί η Eurobank

banks

Eurobank για πληθωρισμό: Υψηλές τιμές και το πρώτο εξάμηνο του 2022

banks

Eurobank – Φωκίων Καραβίας : Το β εξάμηνο η εξαγορά των μετοχών από το ΤΧΣ

banks