24.9 C
Athens
May 24, 2024
Image default
WORLD

Ισραήλ: Το τελευταίο τηλεφώνημα 21χρονης στον πατέρα της μετά την επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ – “Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει”

Η 21χρονη Μάγια Ρεγκέβ, η οποία ήταν στο φεστιβάλ μουσικής στο οποίο σκοτώθηκαν 260 άνθρωποι από τη Χαμάς το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, τηλεφώνησε στον πατέρα της την ώρα της επίθεσης. Το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα ο πατέρας της, Ιλάν Ρεγκέβ.

“Μπαμπά με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν. Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει” ακούγεται να λέει η νεαρή κοπέλα που ήταν στο φεστιβάλ μαζί με τον 18χρονο αδερφό της.

Ο πατέρας της, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στη συνέντευξη που έδωσε στο CNN, ακούγεται στο τηλεφώνημα να ζητά από την κόρη του να του στείλει τις συντεταγμένες της περιοχής στην οποία βρισκόταν ενώ παράλληλα της λέει “έρχομαι”.

Η 21χρονη φέρεται να πρόλαβε να στείλει και ένα μήνυμα στην μητέρα της, Μιρίτ, πριν το μακελειό στο φεστιβάλ στο οποίο έλεγε “σε αγαπάω”.

Οι αρχές έχουν επιβεβαιώσει ότι 212 άνθρωποι κρατούνται όμηροι στη Γάζα

Το Ισραήλ έχει επιβεβαιώσει ότι 212 άνθρωποι κρατούνται όμηροι στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε σήμερα ο υποναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ενώ πρόσθεσε ότι από τα ισραηλινά πλήγματα στη διάρκεια της νύκτας σκοτώθηκαν δεκάδες τρομοκράτες, περιλαμβανομένου του αναπληρωτή επικεφαλής των δυνάμεων εκτόξευσης ρουκετών της Χαμάς.

Related posts

Πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς: Απαραίτητη η ενίσχυση της πρόσβασης στην ανθρωπιστική βοήθεια, λέει ο Βέλγος πρωθυπουργός

banks

Πίτερ Χιγκς: Πέθανε ο νομπελίστας φυσικός που ανακάλυψε το “σωματίδιο του Θεού”

banks

ΗΠΑ: Κάθε εις βάρος του δίωξη αποδεικνύεται επικερδής, οικονομικά και πολιτικά, για τον Τραμπ

banks

Καντίροφ: Άντρες της Βάγκνερ εκπαιδεύονται με τις ειδικές δυνάμεις Αχμάτ της Τσετσενίας

banks

Τζο Μπάιντεν: Χαμάς και Πούτιν έχουν κοινό στόχο να “αφανίσουν” δημοκρατίες

banks

ΗΠΑ: Αυξήθηκε τον Οκτώβριο το εμπορικό έλλειμμα

banks